Knjigovodstvo koje poznaje svoje klijente

Vaše poslovanje u sigurnim rukama profesionalaca

O nama

Knjigovodstveni servis Libro DiK d.o.o. osnovan je 2005. godine u Zagrebu.

Pružamo knjigovodstvene i računovodstvene usluge za poduzeća, obrte, samostalne djelatnosti, neprofitne organizacije, udruge i građane.

Tijekom godina ostvarili smo niz uspješnih dugogodišnjih suradnji s poslovnim subjektima raznovrsnih djelatnosti kao što su trgovina, veleprodaja, maloprodaja, ugostiteljstvo, usluge u graditeljstvu, najam nekretnina, najam opreme, grafićke usluge, proizvodnja, usluge promidžbe, informatičke usluge i ostale djelatnosti.

Kvaliteti naših knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga pridonosi stručno osoblje i certifikat ovlaštenog računovođe, te kvalitetan informacijski sustav i primjena novih tehnologija.

Svojim klijentima pružamo mogućnost predaje propisanih obrazaca i financijskih izvještaja elektronskim putem, odnosno putem e-porezne i putem web servisa Financijske agencije.

Našim klijentima također dostavljamo dokumentaciju na području Zagreba, te prijave i odjave radnika na mirovinsko i zdravstveno osiguranje.

POSEBNA BRIGA O KLIJENTIMA

Vi kao klijent ste nam uvijek na prvom mjestu i pokušavamo Vam izaći uvijek u susret i prilagoditi se Vašim specifičnim potrebama

PODRŠKA I SAVJETOVANJE

Savjetujemo Vas u najboljem smjeru za Vaše poslovanje kako bi minimizirali svoj financijski rizik i eventualne financijske izdatke

PROFESIONALNA USLUGA

Trudimo se pružiti isključivo prvoklasnu uslugu knjigovodstva, računovodstva, te kompletnog savjetovanja za uspješnije poslovanje

STRUČNI TIM MLADIH KNJIGOVOĐA

Tim educiranih mladih stručnjaka ekonomskih znanosti koji razmišlja izvan okvira te prati najnovije trendove poslovanja klijenata

Knjigovodstvo izvan okvira

Tražite pouzdanog partnera koji razmišlja izvan okvira? Sigurnost i brigu oko cjelokupne dokumentacije, obračuna plaća i poreznih prijava?

Djelatnici

Naš tim računovođa i računovodstvenih konzultanata

Liljana Sedak Benčić

Direktor
Ljiljana je ovlašteni računovođa sa preko 20 godina iskustva u vođenju malih i srednjih poduzeća.

Karlo Sedak Benčić

Ovlašteni knjigovođa

Sandra Hršak Lukačin

Sandra je specijalizirana za vođenje kjnigovodstva mikro tvrtki iz područja informacijskij usluga i promidžbe

Marko Pejaković

Ana Ravnjak

Ana je vrlo vješta u vođenju tvrtki za ugostiteljstvo

Kontakt

Tražite profesionalni tim za vođenje knjigovodstva vaše tvrtke?

Odmah nas kontaktirajte za savjet i ponudu!