Knjigovodstvene usluge po mjeri poduzetnika

Vodimo brigu 24/7 o svim Vašim poslovnim knjigama i obvezama

Knjigovodstvo Zagreb

All inclusive usluga knjigovodstva i računovodstva za firme, obrte i neprofitne organizacije na području Zagreba i okolice

Tražite pouzdanog i sigurnog partnera koji će se umjesto Vas brinuti o svim potrebnim papirima i računima, redovito raditi prijave te vas u svakom trenutku savjetovati o najboljim rješenjima?

Bilo da ste obrtnik, tvrtka ili udruga, uz nas možete biti potpuno sigurni jer mi vodimo računa o svim vašim obvezama, računima, porezima i zakonskim propisima.

Uz nas se možete više posvetiti svom poslu, a papirologiju prepustite nama!

USLUGA KNJIGOVODSTVA

Vodimo brigu o svim Vašim poslovnim knjigama i evidencijama za trgovačka društava, obrte i/ili neprofitne organizacije. Naše knjigovodstvene usluge uključuju vođenje dnevnika, glavne knjige, knjige ulaznih i izlaznih računa, knjige blagajne i blagajničkih dnevnika te drugih pomoćnih knjiga, knjiga primitaka i izdataka, knjiga tražbina i obveza, evidencija dugotrajne imovine i kratkotrajne imovine, svog robnog i materijalnog poslovanja, evidencija Vaših kupaca i dobavljača, analitike plaća vaših radnika, nadzornih knjiga uvoza i izvoza i svih drugih propisanih knjiga, evidencija i analitike.

USLUGA RAČUNOVODSTVA

Računovodstvene usluge obuhvaćaju izradu računovodstvenih politika i kontnog plana izrađenih prema Vašim specifičnim vašeg poslovanja. Računovodstvene usluge su također i obračuni PDV-a, amortizacija, svih vrsta plaća i naknada, putnih naloga i troškova, loko vožnje, obračune drugih dohodaka kao što su na primjer ugovori o djelu, autorski honorari, studentski ugovori i slično, zatim obračune proizvodnje te ostale obračune. Za Vas također vodimo brigu o uslugama e-porezna, e-mirovinsko, e-zdravstveno, e-fina kako ne bi morali samo voditi brigu o tim obavezama.

OBRAČUN PLAĆA I BONUSA

Pružamo uslugu Vanjskog obračuna plaća zaposlenika za tvrtke koje imaju vlastito računovodstvo, kao zasebnu uslugu ili kao dio usluge uključene u našu uslugu knjigovodstva i računovodstva, Obračun plaća obuhvaća prijavu i odjavu zaposlenika na mirovinsko i zdravstveno osiguranje, vođenje svih evidencija zaposlenika, obračune plaća i ostalih naknada koje uključuju bolovanja, godišnje, regrese odmore ostale dodatke, zatim obračune ostalih vrsta dohodaka zaposlenika, studentskih ugovora i ostalih ugovora, izradu mjesečnih i godišnjih platnih lista, virmana, izvješća o primicima, porezu na dohodak i prirezu te doprinosima za obavezna osiguranja te predaju obrazaca svim potrebnim nadležnim državnim institucijama.

PODRŠKA I POSLOVNO SAVJETOVANJE

Kako bi našim klijentima olakšali njihovo poslovanja i pružili im financijsku i zakonsku sigurnost, ulažemo puno napora u konstantnu edukaciju svojih zaposlenika kako bi uvijek bili u toku sa svih novim zakonskih propisima, pravilnicima i računovodstvenim standardima. Na taj način Vas u svakom trenutku možemo adekvatno savjetovati o vašim financijskim i poslovnim prilikama, usklađenosti vašeg poslovanja sa zakonskim propisima i uvjetima poslovanje, kreditnim mogućnostima i novim ulaganjima. Znamo da naši klijenti ponekad trebaju stručnog partnera koji najbolje poznaje njihovo poslovanje i koji će ih znati savjetovati za dobrobit njihovog poslovanja i upozoriti ih na sve potencijalne rizike poslovnih koraka koje poduzimaju.

Zašto odabrati Libro Dik?

Postoji razlog zašto nam poduzetnici vjeruju od 2005. godine

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

U knjigovodstvu jednu od najvrijednijih stvari predstavlja iskustvo. Posjedujemo preko 15 godina knjigovodstvenog iskustva u radu za poduzećima svih veličina

AŽURNO VOĐENJE

Ažurnost u vođenju poslovnih knjiga nužno je kako biste u svakom trenutku imali pravu sliku o poslovanju vaše tvrtke, te kako biste bili u mogućnosti dobiti odgovarajuće pravovremene savjete.

ONLINE POSLOVANJE

Ukoliko vam nismo usput ili vam se jednostavno neda dolaziti k nama nositi papire – nema problema. Pružamo uslugu e-knjigovodstva, što znači da nam dokumentaciju dostavljate u elektronskom obliku.

Knjigovodstvo za sve tipove djelatnosti

Bez obzira o veličini Vašeg poduzeća i vrsti djelatnosti kojom se bavite – uz nas ste 100% pokriveni! Dugogodišnjim iskustvom, znanjem i kvalitetom usluge izrasli smo u jedan od vodećih knjigovodstvenih servisa s klijentima svih veličina.

Kontakt

Tražite ozbiljan i kvalitetan knjigovodstveni servis koji razumije Vaše poslovanje?

Odmah nas kontaktirajte za savjet i ponudu!